Bitewing Tandartspraktijk

Welkom op de website van de verwijspraktijk Bitewing

De tandheelkunde evolueert snel en wordt meer en meer gespecialiseerd. Als multidisciplinaire praktijk staan wij klaar voor u en uw tandarts. Om u goed bij te staan in uw mondgezondheid hebben we besloten al deze specialisaties te verzamelen onder één dak. Op die manier kunnen wij u, als team, begeleiden naar uw wensen en deze van de verwijzende tandarts. U kan bij ons terecht voor verschillende tandheelkundige specialisaties: endodontologie, parodontologie, kindertandheelkunde, restauratieve en esthetische tandheelkunde. Naast een multidisciplinaire aanpak hechten wij veel belang aan preventie. Op die manier proberen we u te helpen om uw mond ook in de toekomst gezond te houden. 

Specialisaties

Preventie

Preventie

Preventie is de basis voor goede tandheelkunde. De meeste tand- en mondproblemen zijn eenvoudig te vermijden door het aanleren van goede gewoontes. Iedere dag uw tanden goed verzorgen is de beste en goedkoopste manier om ze gezond te houden.

Momenteel is het enkel mogelijk om online een controle-afspraak te maken bij tandarts Eline Jalon in Aarschot. Voor alle andere afspraken kan u ons telefonisch contacteren, e-mailen of een aanvraag sturen via het contactformulier. 

Voor afspraken kan u ons telefonisch contacteren, e-mailen of een aanvraag sturen via het contactformulier.

logo bitewing tandartspraktijk herent

Opgelet nieuw adres te Aarschot:

Betekomsesteenweg 69B